De Workshop Stoelmassage

1. Drie lesdagen van 10.00u-18.00u

Tijdens deze 3 dagen leer je de techniek van de stoelmassage-kata aan. Het sterke punt van de kata is een grote nadruk op je eigen houding en op de juiste vingerdruk naar de cliënt toe.
Verder zie je het theoretisch gedeelte ivm Energiestromen, Acupressuur-punten, de Anamnese en Contra-indicaties.

2. Oefenen

Je krijgt op het einde van de 3 lesdagen een formulier om 100 oefen-massages aan te tekenen.
Deze 100 oefenmassages dien je binnen de 5 maanden te doen, alvorens klaar te zijn voor het examen. Het is nl. belangrijk om het aangeleerde meteen toe te passen om zo de stoelmassagetechniek 'in de vingers' te krijgen. Je krijgt ook een syllabus, waar alle technieken in beschreven worden.

3. Oefenavonden

Er worden regelmatig oefenavonden georganiseerd. Dit zijn ideale momenten om samen met andere stoelmasseurs je techniek te verbeteren. Tevens is het een gelegenheid te netwerken en ideeën uit te wisselen over je stoelmassage-praktijk.

4. Examen

Wanneer je de 100 oefenmassages gedaan hebt, kan je een afspraak maken voor het examen. Deze proef duurt ongeveer 1,5 uur. De test betekent een interessante uitdaging voor jezelf om de kata en de vraagstelling aan de cliënt volledig te beheersen.

5. Het certificaat

Dit ontvang je nadat je de proef met succes afgelegd hebt. Het certificaat heeft de waarde van een kwaliteitslabel.

Prijzen

Driedaagse workshop: 390 Euro, incl BTW, syllabus en drank
Examen: 65 Euro, incl BTW

Nadat je je certificaat behaald hebt, is er nog de mogelijkheid tot supervisie om je techniek te onderhouden. (45 Euro per uur, incl. BTW)

Leopoldvest 63, 3300 Tienen, tel: 0473/73.63.10 info@shiatsu-stoelmassage.be